Decupaj din realitate.

O lume pestriţă forfoteşte în jurul sediului parizian al unei cunoscute organizaţii internaţionale. Sunt albi, negri, asiatici, barbaţi, femei, înalţi, scunzi, vorbind zeci de limbi diferite, păşind diferit, privind diferit… şi toţi poartă costume identice, elegante, croite pe măsură.

Priviţi de pe o bancă din preajma intrării în clădirea în formă de Y, împrejmuită de un gard alb şi de o pleiadă de steaguri multicolore, diverşii angajaţi internaţionali par un şir nesfârşit de pinguini alunecând cu zgomot pe o banchiză. Sacou negru, cămaşă albă, deux-pièces cernit şi bluză creaţă de in, costum gri cu cravată sobră şi pantofi negri, iarăşi şi iarăşi, ca un decupaj în oglindă efectuat de un copil la grădiniţă.

~ de ubiquus pe mai 13, 2012.

7 răspunsuri to “Decupaj din realitate.”

 1. îh, cât urăsc ținutele astea! sunt date cu copy/paste, sunt haine care parcă te depersonalizează, sunt hâde și plictisitoare! bleah!:)))

  • Exact, sunt strict niste uniforme (în toate sensurile cuvântului). Am locuit si eu într-o uniforma de asta o vreme, e destul de interesant, desi cam enervant. Atunci când esti în uniforma, viata începe dupa ora 5 🙂

   • 🙂 n-am locuit niciodata in vreun deux- piece cum nici in fuste nu ma vizitez prea des, pantofii cu toc imi sunt necunoscuti aproape cu desavarsire… nu-mi pare interesant ci de-a dreptul chinuitor!…”programul” este cel mai interesant din toata treaba asta de corporatist xeroxat:)

 2. hmmm there is always a bright side 😀 ; dimineata nu mai tre’ sa cauti cu ce sa te imbraci, ce sa asortezi etc… stii deja => more sleeeep

  • omuleee…tot nu merită!:) cel puțin pentru mine! … mai bine adorm răpusă de somn pe vreo bancă din parc, în gară sau cu capul pe birou DAR îmbrăcată lejer:) nu mai spun că am o problemă majoră cu fierul de călcat în sine, cu călcatul la dungă sau cu cămașa cu gulerul scoarță:) arrrrgh!!!

  • dada, te conditioneaza perfect purtatul uniformei:) plus ca acel accesoriu diabolic numit cravata ajunge dupa o vreme sa semene fix cu un streang de spânzuratoare care asteapta gravitatia sa-si faca treaba. (kinda) true story.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat: