Orientare spaţială.

(solilocuri comune)
(comunicare telepatică)
(traducere aproximativă)

Suntem doi în acelaşi unu şi venim de departe. Suntem cu voi de şase eclipse solare. Aici nu suntem priviţi cu ochi buni. Aici capul pătrat e o insultă. La noi e un semn de inteligenţă. La noi există indivizi cu capul paralelipipedic. Ei sunt fiinţe unice dotate cu conştiinţe universale. Ei au inventat aparatul care ne-a adus aici.

Nouă ni se pare straniu felul în care vedeţi lucrurile. Nouă nu ne pasă ce fel de capete aveţi. Noi nu ne observăm în oglinzi. Noi nu concepem şi nu fabricăm oglinzi. Noi nu ştim pe nimeni care să folosească ceasuri. Noi nu măsurăm trecerea timpului, ci trecerea noastră prin timp. La noi, fiecare clipă are exact dimensiunea acţiunilor sau gândurilor noastre. La noi timpul nu trece, doar noi trecem, iar acolo unde ne găsim există timp.

Am venit aici pentru că o căutăm pe D-Z3U. Am pierdut-o pe D-Z3U cu multe gânduri şi acţiuni în urmă. S-a creat o comisie de anchetă în lumea noastră. S-a lansat o misiune de căutare. Noi trebuie să o readucem pe D-Z3U printre noi. Noi nu am putut-o găsi nicăieri. Am depistat urme pretutindeni. Am identificat urme recente pe M4R3-J4L3, pe Pământul vostru. Cum ar fi unicornul, arţarul, Marea Roşie, absintul şi litera Ť. Cum ştim, toate acestea sunt create de D-Z3U.

Ne-am întărit convingerea că D-Z3U a fost şi este aici. Ne-am bazat pe un document pe care voi îl numiţi film. Credem că apare acolo D-Z3U într-o versiune modificată. Credem că este deghizată pentru a nu crea suspiciuni. Desigur că este făcută după chipul şi asemănarea noastră. Desigur că are capul perfect paralelipipedic. Este normal să vrem să o găsim. Este tehnologia noastră cea mai evoluată.

E posibil să căutăm inutil un Graal risipit în lume. E posibil să fi pierdut reţeta pietrei filosofale. Chiar am cunoscut un vrrglzzn verde care-şi ţinea piatra filosofală în gură. Chiar între molar şi premolar, ca să îi poarte noroc. Pentru că vrrglzznii sunt neofobi, se tem de tot ce este nou. Pentru că fiecare zi este o lume nouă. Probabil că era bine că îşi ţinea piatra în gură. Probabil că vedea ziua cu ochi mai buni.

Dacă ştim cu adevărat cum e lumea? Dacă am şti cu adevărat nu v-am spune.

El Ea Ei sunt F4N3.

~ de ubiquus pe ianuarie 24, 2012.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: