Ceva de suflet amar de postat pe perete.

Gazda mea, pe numele său WordPress Dotcom, este atât de amabilă încât nu numai că îmi tolerează inepţiile ocazionale ridicate la rangul de postări, dar îmi oferă pe deasupra un pumn de informaţii utile despre expunerea inepţiilor susmenţionate. 

Nu ştiu, de exemplu, cine mă vizitează, pentru că nu există un sistem de IP-tracking, dar pot vedea în ce fel s-a ajuns aici, voluntar sau involuntar, prin intermediul motoarelor de căutare. Există criterii de căutare care mi-au smuls zâmbete; altele mi-au solicitat din greu capacităţile de asociere logică; altele m-au lăsat pur şi simplu mut. 

Jocuri cu omul de fiel. Iubesc fluturii. O fata loveste un baiat desene. Muschi ca batista. Poze doamne munte. Pensula si sevalet. Usile perceptiei. Coafuri de zi cu zi. Imagini despre ciclul de viata al marului. Wc uri still om. Care soi de lemn nu pluteste. Frumusetea efemerului. Dinozaurii cu trei capete. Scafe si pereti pentru hol. Lemingi cu par. There are times when love. Pisica cu arc. Cheia lacatului se arunca in apa. Ce este iasminul. Moartea muschiului picior. Ocean inghetat de colorat. Tate pe ochi. Biserici neocarismatice. Cu cine mi-ar placea sa fiu. It goes like that cum se traduce in romaneste. Definitie replicant. Visul a doua dimensiune a vietii. Ce data este azi. Tremuratul ochiului pe orizontala. Model masculin cu alunele pe fata. Costum de albinuta. Umanizm toleranta. Jocuri cu mingi cu gura si oci care trebuie sa fie acoperite de norul cel mare. Poze cu harpa cu sfinti. Cum sa devin o dansatoare in discoteca. Visele efemere. Poze obloane. Vorbe sofistice. Un personaj francez dintr-un film care mi-a marcat copilaria. Cum o fac sa stearga poza. Orasul cu bile. Nu sunt sigura ca ma vrea doar pe mine. Inima care iti apare cat iti arata la suta. Vorbe de adauga o fata. Cu ce sunt umplute globurile cu zapada. Nu esti pt mine foto. Melodi care incep cu tocuri. Nu mai pot gandi clar. Un leu impietrit. Visul imaginatiei in ziar. Cum sa canti la castaniete. Fetita din rusia ce pluteste. Se intampla adesea sa te mai caut prin jur. Cantareti englezi mici. Unde se ascund spiridusi. 

Uneori aş vrea să ştiu cine caută asemenea lucruri. Sunt convins că o conversaţie cu o persoană interesată de ciclul de viaţă al mărului nu poate fi decât instructivă. O discuţie cu un individ pasionat de spiriduşi ascunşi ori de lemingi păroşi ar fi de asemenea memorabilă. Aş fi fascinat să ascult pe cineva dezvoltând ideea uşilor percepţiei (mi-a plăcut cartea lui Huxley, cea care a dat numele grupului The Doors) sau brodând pe tema replicanţilor (mi se întâmplă des să visez oi electrice, damn you Philip K. Dick) sau aiurând minunat despre globuri de zapadă, lei împietriţi, pisici cu arc, dinozauri cu trei capete şi cântăreţi englezi mici. 

Aş putea chiar consilia suflete rătăcite şi minţi zăpăcite, cu bruma de cunoaştere pe care uneori cred că o am. Iasminul se numeşte iasomie şi este un mic arbust originar din India, cu ramuri lungi şi verzi, cu flori albe plăcut mirositoare, cultivat la noi prin parcuri şi grădini. Soiul de lemn care nu pluteşte este de origine tropicală şi se numeşte lignum vitae sau guayacan. Este adevărat că muşchiul piciorului moare, dar se reîncarnează instant, problema majoră ar fi creierul, dar nu trebuie să-ţi faci griji. It goes like that e intraductibil, merge aşa. Tremuratul ochiului pe orizontală înseamnă că vei primi curând o moştenire sau că trebuie să abandonezi pentru o vreme metadona. Costume de albinuţă avem aici, harpă cu sfinţi aici, vorbe sofistice, hmmm, aici, umanism_toleranţă nu se prea găseşte. O melodie care începe cu tocuri ar fi a$ta. Fetiţa din Rusia pluteşte foarte convingător graţie excelentului program de editare Adobe Premiere. Vorbe de adaugă o fată ar fi: iubesc fluturii, nu mai pot gândi clar, se întâmplă adesea să te mai caut prin jur. Un ocean îngheţat de colorat aş vrea, zău, să ştiu şi eu. 

În fine: de trei zile, zi de zi, cineva ajunge pe acest blog căutând ‚ceva de suflet amar de postat pe perete’. Ţie, omule, îţi dedic rândurile de mai sus.

~ de ubiquus pe noiembrie 15, 2011.

2 răspunsuri to “Ceva de suflet amar de postat pe perete.”

  1. foloseste statcounter.com pt statistici. altfel, merci ca te lasi citit 😉

    • Merci pentru citire si pentru idee; ma recunosc inapt într-ale tehnicii asa ca orice sfat pertinent e binevenit:)
      Acum mi-ai creat o dilema: oare chiar vreau sa stiu au ba?
      Hmm.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: