Sarengene şi Mordamor.

Din învăţăturile maestrului Sarengene către ucenicul său Mordamor:

Sarengene: Urmează-ţi visele, căci ele îţi vor arăta calea cea dreaptă!
Mordamor: Încerc neîncetat să-mi urmez visele dar, ca un făcut, de fiecare dată când păşesc în lumea reală ele se destramă ca un val de fum, lăsându-mă iarăşi şi iarăşi trist si încercănat.

~ de ubiquus pe octombrie 22, 2011.

3 răspunsuri to “Sarengene şi Mordamor.”

 1. Poate pentru că te trezeşti des în realitate. Am impresia că tu nu prea dormi, zise o cană de ceai cu levănţică, moţăind mov-floral. Lăsând impresia mea, tu găseşte-ţi expresia somnului tău.

  Altminteri, de amor nu cred c-a murit nimeni. Dar în Mordor, da. Am şi văzut într-un film. S-a scris şi carte mai înainte.

  Oare Sarengene îşi pune în ochi, picături VisIn, de vede aşa de clar, visele? Şi dacă da, pune-ţi şi tu, dacă tot îl uceniceşti.

  (foarte fain coloraţi caii ăştia de pe pereţi din videzmângăleală muzicală; eu mai zăbovesc, pentru că nu-mi dau seama dacă acel cristalin vine de la Emiliana Torrini sau Lisa Hannigan – Lille ăla ce drăgălaş mai este – nu uităm!; oricum poate că ai nevoie şi de ceva cum ar fi Jungle Drum al deja numitei Emiliana, zic şi eu.)

  • Hm, e foarte posibil sa nu-mi fi gasit expresia somnului, zvârlugo, intuiesti tu ceva. Zau ca e tare aiurea sa fii un prâslea insomniac veghind visele de aur. Si nici macar zmei nu mai exista… De când cu psihanaliza freudiana a mai ramas din zmeu doar eu. Un eu ca un ecou trist.

   Altminteri, eu cred ca de amor murim cu totii zi de zi. Sau de dor de-amor. Nu s-a prea auzit de filmele facute despre asta, poate de unde majoritatea sunt filme mute.

   Sarengene n-are nevoie de picaturi; el este orb si împacat ca este orb.
   Iar reveria aia cristalina de pe fundal (Tomorrow Never) e cântata de Villeneuve, un grup francez de electropop relativ necunoscut. Am pus referinta muzicala, comme il faut, în textul clipului de pe youtube. Sa dam galului ce-i al galului.

   Si acum fug sa-mi veghez visarea. Sa fie într-un ceas blând!

 2. (*videozmângăleală muzicală fără cheie, dar presupun că te poţi descuia şi singur…)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat: