Stradale: Hai la lupta cea mare!

Suntem în iunie 2011 si în fata farmaciei din coltul blocului unde locuiesc doi batrâni cu haine ponosite îsi dau mâna. Pe când trec pe lânga ei, îl aud pe cel mai scund dintre cei doi ca i se adreseaza celuilalt în felul urmator:

-Cu respect, tovarasu’ Enescu ! Ce mai faceti ?

Am ramas complet uluit pentru câteva secunde, apoi lucrurile mi-au devenit clare: cei doi puneau la cale o revolutie, în frunte cu tovarasul Alzheimer.

~ de ubiquus pe iunie 29, 2011.

2 răspunsuri to “Stradale: Hai la lupta cea mare!”

  1. Ce tare! Unde e facuta poza?

  2. Nu este facuta în fata farmaciei susmentionate, din pacate, pentru ca nu am avut prezenta de spirit sa îi imortalizez pe cei doi dragi tovarasi si prieteni, ci este o poza un pic mai veche.

    Mai precis, am facut-o acum doua saptamâni, în cea de-a doua dimineata a festivalului ‘Femei pe Matasari’, chiar pe strada Matasari, din Bucuresti.

    Era circa 9am si expozantii/expozantele îsi montau fara mare entuziasm tonetele/mesele/panourile, iscând totusi un vacarm notabil… ceea ce l-a determinat pe domnul din imagine sa iasa curios la poarta.

    Si iata. Anthro-poesis.

    PS. Am asteptat mai bine de cinci minute, asezat pe trotuarul de vizavi, ca batrânul sa faca un pas înainte si sa intre în cercul format de O-ul din ‘anthro’, dar din pacate nu a cedat încercarilor mele de control al mintii. Pacat. Trebuie sa înfrunt realitatea: I suck as a jedi.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: